За своите 75 години Арнолд Шварценегер е видял и преживял наистина

...
За своите 75 години Арнолд Шварценегер е видял и преживял наистина
Коментари Харесай

Как Арнолд Шварценегер се е справял с подигравките на хората

За своите 75 години  Арнолд Шварценегер е видял и претърпял в действителност доста. Благодарение на дневния му бюлетин пък разбираме и повече както за него, по този начин и за житейските уроци, които желае да съобщи.
 Защо Арнолд Шварценегер запълва дупка на пътя
Защо Арнолд Шварценегер собственоръчно запълва дупки по улицата

Пример за подръжание

Като да вземем за пример по какъв начин човек да се оправи с хората, които го тормозят. В Reddit му е заложен тъкмо подобен въпрос от родител на дете, което бива унизено в учебно заведение поради ниския си растеж.

Арнолд написа, че не е сигурен дали в миналото е бил унизен, само че доста пъти са му се присмивали. Още в учебното заведение в Грац, Австрия, което е посещавал, тъй като са го наричали селско момче.

Когато е станал бодибилдър, хората, които не са разбирали този спорт, също са му се присмивали. " Когато споделях на сътрудници и шефове на студиа, че желая да съм в основната роля във филми, те също ми се смееха. "
 Снимка 581450

Подигравки е получавал и при кандидатирането си за губернатор на Калифорния. Арнолд Шварценегер добавя, че съвсем всеки комик се майтапи с акцента му. Тези насмешки и присмивания обаче не тревожат артиста заради три аргументи.

Първата е, че по този метод хората го подценяват, което за него е нещо като суперсила. " Всеки път, когато хората чакат малко от мен, аз се възползвам от това. " Втората причина е се корени във обстоятелството, че щом му се подиграват, значи мислят за него.
 Как се оправя с бърнаута Арнолд Шварценгер
Как се оправя с бърнаута Арнолд Шварценгер

Съветите на една легенда

" Това ми оказа помощ да осъзная, че тяхната реакция няма доста общо с мен. Всичко беше обвързвано със личните им несигурности. " И трето - Арнолд Шварценегер написа, че в живота му постоянно е имало хора, които са отрицателно настроени, само че не го интересува какво приказват за него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР